Home Page Archiva Zootehnica
Echipa editoriala
Instructiuni pentru autori / referenti
Acces articole text integral
Contact
Untitled Document
CONTACTE
 


Instructiuni pentru autori

Instructiunile pentru autori pot fi vizualizate aici.

I.N.C.D.B.N.A. va asigura reformatarea articolelor inainte de publicare, singura solicitare catre autori fiind ca dimensiunea tabelelor si figurilor sa nu depaseasca dimensiunea de publicare.

Pe de alta parte, pentru a nu prelungi in mod inutil procesul de evaluare, autorii sunt rugati sa respecte instructiunile cu caracter stiintific. Nerespectarea acestora determina referentii sa solicite modificari majore si reevaluarea articolelor, ceea ce conduce la dublarea timpului necesar evaluarii.

La trimiterea lucrarilor, autorii si coautorii sunt rugati sa trimita si acordul pentru publicare / transfer de copyright, pe fax (0040-21-3512080), e-mail (scanat, cu semnatura originala) sau prin posta.

Procesul de recenzie este anonim, articolele fiind repartizate la 3 referenti, dintre care cel putin unul din strainatate. Decizia de acceptare pentru publicare este conditionata de evaluarea favorabila a cel putin doi referenti si de realizarea eventualelor corectii solicitate de acestia (daca autorul nu prezinta contraargumente).